Allergiasiivous

Meiltä saat ammattitaidolla ja vankalla tietopohjalla suoritetut allergiasiivoukset.

Miksi allergiasiivous meille?

Jollakin taloudessanne on allergiaa, jonka hoitoon yksi lääke on mahdollisimman allergiavapaa koti. Allergiasiivouksella mahdolliset allergeenit saadaan pysymään kurissa, eikä teidän tarvitse tehdä mitään. Me teemme sen mielellämme.

Siivousvälineet ja aineet:

Allergiasiivousta suoritamme ilman kemiallisia aineita. Allergiasiivouksen välineistöön kuuluvat mm. mikrokuituiset työvälineet, ja hepa-suodattimella varustettu huippumalli hyöryimuri.

Työtavat:

  • Allergiasiivouksen tavoitteena on saada koti mahdollisimman allergiavapaaksi, jotta allergiaa sairastavan on mahdollisimman hyvä olla kotona.

Allergiasiivouksen tiheys:

Suosittelemme ottamaan allergiasiivouksen vähintään kaksi kertaa kuukaudessa, tällöin siivoustulos pysyy parhaana mahdollisena.

Homepoisto

 

Useimmat meistä ovat kuulleet jonkin verran homeesta, mutta eivät tiedä paljon siitä oikeastaan mitään siihen asti kunnes oireilu alkaa. 

Home on sieni, jota havaitaan kaikkialla missä liikummekin. Homeitiöt liikkuvat helposti mikrosskooppisen kokonsa ansiosta. Homeitiöt, riittävä kosteus ja lämpö sekä sopivan huokoinen alustaa aiheuttavat riskitekijän homeen kasvulle.

Kostea ja ummehtunut haju paljastaa usein homeen läsnäolon. Hometta harvoin näkee, sillä se on usein rakenteissa. Useimmiten homeongelmaan on syynä jonkinlainen vesivahinko.

Home koostuu mikroskooppisen pienistä organismeista, jotka pilkkovat orgaanista ainesta ja vapauttavatitiöitä. Home on eräänläinen sieni ja niitä on yli 10 000 eri lajia. Luonnossa home lahottaa esimerkiksi kasvien jäännöksiä, jotta maantuminen nopeutuu. Homeen olemassaoloa ei voi estää, mutta sen kasvua voi hallita. Homeesta tulee ongelma vasta kun se pääsee kotiin kasvamaan hallitsemattomasti. 

Me höyryn avulla poistamme homesienet!

Ovi- ja ikkunapesu

Kaipaatko ikkunanpesua, mutta et halua itse tehdä sitä? Ei hätää, me teemme sen mielellämme puolestasi.

Ikkunanpesu  (höyryllä) sisältää:

  • lasipintojen ja ikkunakarmien pesu
  • ikkunalaudan pyyhkiminen
  • ikkunalaudan tyhjennys tarvittaessa
  • verhojen poistaminen sovitaan erikseen
  • säleverhojen pyyhkiminen pyydettäessä
  • parvekelasien pesu

Saunasiivous

Saunassa lepää mieli ja keho puhdistuu. mutta miten on saunan oman puhtauden laita? Kukaan ei halua katsoa likaisia kaakelinsaumoja tai joutua pohtimaan, millaisia saunatonttuja lauteiden alla asustelee.

 VIIHTYISÄ JA TERVEELLINEN SAUNA

Saunan puhtaudella on merkittävä vaikutus paitsi saunojan viihtyvyyteen ja terveyteen, mutta myös löylyhuoneen rakenteiden kunnossa pysymiseen. Pesutilojen lämpö ja kosteus tarjoavat hyvät elinolot mikrobeille, joten ne on tarpeen siivota säännöllisesti. Saunan siivouksen laiminlyönti saattaaa aiheuttaa myös puurakenteiden ennenaikaista tummentumista, mikä heikentää viihtyisyyttä.

Sauna pestään ylhäältä alaspäin eli ensin puhdistetaan katto ja seinät esimerkiksi varteen kiinnitettävällä kylpyhuonepesimellä.

Lauteet ja niiden välit saa parhaiten puhtaaksi laudepesurilla, joka irrottaa pinttyneenkin lian, eikä naarmuta puupintoja.

Totta kai, että saunassa on paljon löylyjä, mutta me puhdistamme  160 °C höyryn avulla.