Mattojen-, kokolattiamattojen- ja tekstiilikalusteiden puhdistukset

Matolla on kotona monta tehtävää. Se toimii sisustuselementtinä, toivottaa tervetulleeksi taloon, vaimentaa ääniä, tuo lämpöä, sillä voi kätkeä ruman lattian, tuoda esiin huonekaluja, korostaa jotain osaa huoneesta. Matto myös suojaa lattiaa ja kerää itseensä pölyä, likaa ja kuraa. Tämän takia mattoa on hoidettava. Hoitamaton matto alkaa haista ja näyttää epäesteettiseltä.I

Sillä on myös merkitystä millaisella aineella mattosi puhdistat. Tiesitkö että mattopölyssä on 75% mutageenisiä tai vahvasti myrkyllisiä kemikaaleja? Tiesitkö että pienet lapset hengittävät 2,5 kertaa enemmän mattopölyä keuhkoihinsa kuin aikuiset, koska istuvat ja leikkivät matolla.

Me puhdistamme matot, ei-pestävät tekstiilit (kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan) ilman kemikaaleja, vain höyryimurin avulla.  Matot (sängyt, patjat) ovat heti puhtaat ja kuivat.  Höyry tuhoaa pölypunkit  ja  se on myös antiallerginen.

WC- ja kylpyhuonesiivous

Säännöllinen puhdistus on tärkeää, sillä kostea läämmin tila on otollinen ympäristö bakteereille, homesienille ja leville.

Kylpyhuoneessa on mikrobien lisäksi  saippuajäämiä, rasvaa ja kuoluttaa ihosolukkoa.

Veden kalkki on saattanut kerrostua ja kovettua seinille.

Eniten pinttynyttä likaa kertyy  hanoihin ja lavuariin. Kuurausta vaativat myös suihkun ja kylpyammeen ympäristö lattiakaivoineen sekä wc-istuin.

Me puhdistamme ja desinfioimme koko kylpyhuoneen  seinäkaakelit ja laattialaatat hyöryn avulla, ja  käytämme vain vähän  desinfioimisainetta.

Auton istuimen, matkailuauton, asuntovaunun sisäpuhdistus

Auton sisätilat ja istuimet on monesti helpointa puhdistaa imuroimalla, jolloin penkkien pinnalta saadaan poistettua pölyt ja irtolika Kun pyrit välttämään autossa tapahtuvaa syömistä, vähennät automaattisesti myös auton istuimien puhdistamisen tarvetta – sillä ruoka ja juoma ovat yleensä syynä auton istuimista löytyviin tahroihin. Myös lemmikkieläinten kuljetus autossa tulisi tehdä erityisten koppien/häkkien avulla, jolloin vältytään koiran karvojen tai kissan karvojen poistolta auton istuimista. Suurempikokoisille lemmikeille voidaan myös asentaa kiinteä häkki/koppi auton tavaratilaan, jolloin auton istuinten puhdistamistarve vähenee. . Perusteellisempaa puhdistusta tarvitsevat tekstiilipäällysteiset istuimet voidaan puhdistaa esimerkiksi erillisen  hyöryimmurin avulla.  Puhdistuksen jälkeen istuimet eivät ole märkiä , voit ottaa heti käyttöön.

Rikospaika- ja kalmasiivous

Kuolintapaus lähipiirissä aiheuttaa surun lisäksi aina ylimääräistä askaretta omaisille, vainajan asunnon siivoamisen ollessa yksi hankalimmasta päästä olevia asioita. Kuolintapauksen sattuessa kotona vainaja kyllä hoidetaan pois, mutta muuta virkavalta ja hautaustoimistot eivät tee vaan siivoaminen jää omaisten harteille. Mikäli kynnys mennä siivoamaan läheisen asuntoa suruaikana on liian korkea, tarjoamme ratkaisua ongelmaan ammattilaisten tekemän siivouspalvelun muodossa. Usein ammattilaisten käyttö puoltaa sekin asia, että hajunpoisto ei onnistu kotikonstein vaan vaatii ammattikalustoa.

Siivouksen laajuus mitoitetaan aina tapauskohtaisesti tilaajan toiveiden ja tarpeen mukaan. Ammattilaisemme antavat kohteen nähtyään alustavan toimintaehdotuksen ja arvion projektin laajuudesta. Kokemuksemme ansiosta osaamme myös antaa heti kohteen nähtyämme ehdouksen mikäli kohteessa on todennäköisiä ongelmakohtia, näin asiakkaalle ei aiheudu turhia yritys ja erehdys -tyylisiä kustannuksia.